Μιχάλης exposed

Ο Μιχάλης ήταν 26 χρονών και παρθένος.
Μη φανταστείτε ότι ήταν κανένας πουθενάς, με 852 βαθμούς μυωπία, φρικτά δόντια και σώμα παλαιστή του σούμο. Αντιθέτως ο Μιχάλης ήταν ομολογουμένως ο πιο όμορφος άντρας των βορείων, νοτίων, ανατολικών και δυτικών προαστείων μαζί. Σώμα φέτες, όχι αστεία. Στην παραλία οι γκόμενες πήγαιναν κοντά του μόνο και μόνο για να φωτογραφηθούν και στον ελεύθερό του χρόνο ο Μιχάλης έβγαζε λεφτά ποζάροντας μπροστά σε φοιτητές Ιατρικής και Γυμναστικής Ακαδημίας για να αναγνωρίσουν όλους τους πιθανούς μυς σε ένα ανθρώπινο σώμα.
Κι από looks ο Μιχάλης ήταν αρκετά όμορφος για να γίνει μοντέλο, αλλά δεν ήθελε. Είχε αφοσιωθεί στα οικονομικά που τον συναρπάζαν από μικρό. Στο να κερδίσει τη θέση οικονομικού συμβούλου της Greek Finance δεν είχε δυσκολευτεί ιδιαίτερα, μιας και η διευθύντρια προσωπικού ήταν διευθύντρια και όχι διευθυντής.
Επιστρέφουμε λοιπόν στην παρθενία. Ο Μιχάλης φυσικά και είχε γκόμενες. Πολλές μάλιστα, οι οποίες όμως δεν κράταγαν ποτέ περισσότερο από 2 μήνες. Ο κατάλογος μακρύς με τις πονεμένες που τις παράτησε χωρίς λόγο και αφορμή. Τρελό κλάμα οι γκόμενες που τις παρατούσε ο Μιχάλης. Όχι βέβαια τόσο επειδή τις παράτησε αλλά επειδή τις παράτησε χωρίς να τις πηδήξει. Στην πιάτσα βέβαια κυκλοφορούσε ότι ο Μιχάλης ήταν τρελός γαμιάς, γιατί οι γκόμενες μη θέλοντας να παραδεχτούν ότι έμειναν αγάμητες, περιέγραφαν τις υποτιθέμενες βραδιές πάθους όπως ακριβώς τις φανταζόντουσαν, γεμάτες πάθος, ένταση και πολλαπλούς οργασμούς.
Έτσι λοιπόν ο Μιχάλης ήταν και ο πρώτος γαμιάς της πόλης χωρίς να έχει ιδρώσει. Και δεν τον χάλαγε καθόλου. Δεν ήταν ότι δεν του άρεσε να έχει γκόμενες, ούτε ότι δεν ήθελε να τις πηδήξει. Ήθελε και πολύ μάλιστα. Κάτι όμως τον απασχολούσε. Κάτι που φίλοι και γνωστοί δεν μπορούσαν να καταλάβουν για να δικαιολογήσουν. Και τότε ήταν που έπεισαν τη Νικολέττα να προσπαθήσει να τον ξεπαρθενιάσει. Άλλο που δεν ήθελε βέβαια κι αυτή.
Το κονέ έγινε σχετικά γρήγορα και οι μέρες κυλούσαν ευχάριστα για το ζευγαράκι. Κάθε βράδυ βρίσκονταν αποκλειστικά σε εξωτερικό χώρο και σε κάθε νύξη της Νικολέττας να πάνε σπίτι ενός από τους δύο, ο Μιχάλης το ξέκοβε αμέσως. Το καθοριστικό δίμηνο πλησίαζε και η Νικολέττα το είχε πάρει προσωπικά. Το θέμα είναι ότι ο Μιχάλης είχε αρχίσει να την πατάει με τη Νικολέττα και αυτό ήταν πρόβλημα. Δεν έπρεπε, αλλά ήθελε. Ήθελε πολύ να ερωτευτεί, ήθελε πολύ να γαμήσει, είχε βαρεθεί να την παίζει κάθε βράδυ μόνος του στο σκοτάδι. Ο Μιχάλης συμφώνησε με τον εαυτό του να της δώσει λίγο παραπάνω χρόνο. Οι 2 μήνες εγίναν 4 και οι 4 έγιναν 8. Κι ένα βράδυ ο Μιχάλης κάλεσε τη Νικολέττα σπίτι του. Ήταν αποφασισμένος. Θα έχανε επιτέλους την παρθενιά που τόσο πολύ φοβόταν να χάσει. Φοβόταν ακόμα αλλά ήθελε.
Μετά το δείπνο η Νικολέττα του όρμηξε. Όχι ότι δεν είχε πηδηχτεί τόσο καιρό από άλλους αλλά το θέμα το είχε αναλάβει υπεύθυνα απέναντι στους φίλους της και θα το έφερνε εις πέρας. Μπήκαν στην κρεββατοκάμαρα του Μιχάλη και εκείνος έκλεισε τα φώτα. Ο Μιχάλης είχε τρελαθεί που είχε επιτρέψει επιτέλους στον εαυτό του να κάνει το μεγάλο βήμα. Γδύθηκαν γρήγορα και έμειναν με τα εσώρουχα. Η Νικολέττα έβγαλε τα δικά της και κατέβηκε χαμηλά να γευτεί το Μιχάλη.
Το ορθωμένο πέος του Μιχάλη δονήθηκε ελαφρά. Όχι από αυτό που γινόταν ούτε από συγκίνηση. Δονήθηκε από το ελαφρύ γέλιο της Νικολέττας, η οποία σηκώθηκε απότομα και φόρεσε τα ρούχα της. Ο Μιχάλης δεν αντέδρασε. Έκλαψε βλέποντας τη Νικολέττα να αποχωρεί γελώντας. Είχε κάνει λάθος, λάθος που αποκαλύφτηκε, λάθος που την εμπιστεύτηκε, λάθος που την πίστεψε. Είχε ορκιστεί στον εαυτό του ότι δεν θα γίνει ποτέ. Προσπάθησε να ορκιστεί ξανά αλλά δεν είχε πλέον σημασία. Την άλλη μέρα το πρωί όλοι θα ήξεραν.
Συνέχισε να κλαίει… όμορφος… καβλωμένος… μόνος.

loukaniko.jpg

7 Responses to Μιχάλης exposed

  1. Υπάρχει λύση πες του. Αφού είναι ωραίο παιδί μπορεί να ποζάρει σε πακέτα για τυρογαριδάκια!

  2. Ο/Η neofitos λέει:

    #Αλεπού: ήταν υποτιμητικό ακόμα και για τα τυρογαριδάκια

  3. Ο/Η exe-cute λέει:

    Τι έγινε ρε Νεόφυτε, παρξηγήθηκαν οι μικροτσούτσουνοι και δεν έχουμε comments?

  4. Ο/Η neofitos λέει:

    #exe-cute: έτσι φαίνεται. άγνωσται αι βουλαί των μικροτσούτσουνων

  5. Ο/Η bibi λέει:

    akoma mia exairesh pou tha erthei omws na epibebaiwsei ton kanona oti to «fainesthai» diaferei polu apo to «einai»…ti kai an o mixalakhs to eixe sthn emfanish…apax kai den tou kanei koukou!!!!!!ti na peis…padws gegonos einai pws th shmeron hmera oi polu wraioi h’ polu malakes tha nai h’ mikrotsoutsounoi…duskoloi kairoi gia prigkhpes…duskoloi kairoi gia na breis kapoion pou tha exei olo to paketo!!!auto de shmainei bebaia oti tha sumbibastoume alla an mh ti allo…na eimaste pio upopsiasmenoi otan to perutiligma einai pia toooooooooooooso wraio!!!
    allwste…autoi oi sfixthdes kai oi polu yo twn boreiwn,notiwn,anatolikwn kai perixwrwn einai kai ligo gleiwdeis tupoi…opote kala na pathei o mike!!

  6. Ο/Η Oeil λέει:

    poor mike…oso karagiozakos ki an einai kapoios den vazeis ta gelia se tetoies
    periptwseis..xreiazetai tact gia na swtheis apo ton pnigmo xwris na pareis kai tous
    allous sta vathia :P…ki autos anti na kathetai na klegetai den paei na veltiwsei
    thn katastash??ti perimenei thn neraida pou tha ton kanei staxtompouto?
    grats kai pali gratz!!

  7. Ο/Η neofitos λέει:

    #bibi: ε όχι και καλά να πάθει το αγόρι. Δεν φταίει αυτός που η φύση δεν τον προίκισε. μήπως φταίει η γκόμενα που δεν εκτιμάει τα υπόλοιπα χαρίσματα του Μιχάλη; Στην τελική, όλες οι γκόμενες είναι ωραίες, χωρίς κυτταρίτιδα, με αξιοπρεπές στήθος; Ο Μιχάλης ίσως έχει πολλά να προσφέρει και το μέγεθός του τον κρατάει πίσω.

    #oeil: ο πνιγμός στον οποίο αναφέρεσαι δεν προκαλείται φαντάζομαι από το εν λόγω μόριο.

Σχολιάστε